Respublikos čempionato atrankinių varžybų nuostatai

 

Atrankinių stalo teniso teniso varžybų

Dėl patekimo į Lietuvos Respublikos suaugusiųjų čempionatą

NUOSTATAI

 

Varžybos vykdomos tikslu išaiškinti po 8 žaidėjus (vyrus ir moteris), kurie galės dalyvauti Lietuvos Respublikos suaugusiųjų stalo teniso čempionate.

 

Varžybos vyks 2010 m. vasario 27 d. Kaune (VDU sporto centras, Draugystės g., 19). Kontaktinis asmuo: Franckaitis Vincas mob.nr: 868092554.

Burtų traukimas 10.00 val. Varžybų pradžia 11.00 val.

 

Iki atrankinių varžybų į Lietuvos stalo teniso asociaciją (Žemaitės g. 6, LT-03117, Vilnius; el.p. stalotenisas@takas.lt; faks.nr.: (85) 233 79 43) iš miestų ir rajonų būtina atsiųsti (arba pristatyti, atvykus į atrankines varžybas) sąrašą žaidėjų, kurie užims skirtas miestams ir rajonams vietas 2010 m. čempionate. Žaidėjai, įtraukti į šį sąrašą, neturi teisės dalyvauti atrankinėse varžybose. Atrankinėse varžybose ir Respublikos čempionate dalyvauja tik Lietuvos piliečiai.

 

Per atrankines varžybas nepatekę į čempionate dalyvauti 8 vietas (bet jose dalyvavę), netenka teisės dalyvauti čempionate netgi per miestams ar rajonams skirtas vietas.

Atrankinėse varžybose gali dalyvauti iki 8 vyrų ir moterų iš Vilniaus ir Kauno. Miestai ir rajonai, kurių žaidėjai patenka į galiojančio reitingo penkiasdešimtuką, gali deleguoti po 4 vyrus ir moteris. Miestai ir rajonai, kurių žaidėjų nėra galiojančiame reitingo penkiasdešimtuke, gali deleguoti po 1 vyrą ir moterį.

 

Žaidimo sistemą parenka varžybų vyr.teisėjų kolegija, atsižvelgdama į dalyvių skaičių bei salės realias galimybes, išaiškinant 8 vietas, kurios suteikia teisę dalyvauti Respublikos čempionate. Iškovotos vietos yra vardinės ir negali būti užimamos kitų žaidėjų.

 

Prieš varžybų pradžią teisėjų kolegijai pateikiama gydytojo vizuota paraiška. Komandiruotės išlaidas apmoka komandiruojanti organizacija.