Skelbiamas nacionalinių rinktinių trenerių konkursas

Lietuvos stalo teniso asociacija (LSTA) skelbia konkursą Lietuvos nacionalinių moterų ir vyrų rinktinių vyriausiųjų trenerių pareigoms užimti. 

Tikslas: vadovaujantis objektyviais rinktinių kriterijais paskirti rinktinės trenerius ir jų asistentus 2013/2014 m.m. laikotarpiui.

Konkurso sąlygos:
1. Konkurse gali dalyvauti visi Lietuvos ir užsienio piliečiai vyresni nei 25 metai.
2. Konkurso dalyviai turi atsakyti į anketos klausymus ir pateikti 1- 2 psl. savo būsimos veiklos programą.
3. Rinktinių treneriai (konkurso nugalėtojai) ir jų pasirinkti asistentai pasirašo su Lietuvos stalo teniso asociacija (toliau – LSTA) sutartis, kuriose bus nurodomi abipusiai įsipareigojimai.
4. Konkurso nugalėtojais skelbiami dalyviai, surinkę didžiausią balų skaičių ir atsižvelgiant į jų rinktinės veiklos vizijų pristatymą LSTA vykdomajam komitetui. Esant reikalui, konkurso dalyvis privalo pateikti jo kvalifikaciją ir pasiekimus įrodančius dokumentus. 

Svarbios datos:

2013 m. kovo  mėn. 27 d. Patvirtinimo apie sutikimą kandidatuoti į Lietuvos moterų ar vyrų stalo teniso rinktinės vyriausiojo trenerio pareigas atsiuntimas el.paštu info@stalotenisas.lt

2013 m. kovo 29 d. Lietuvos nacionalinių moterų ir vyrų stalo teniso vyriausiųjų trenerių tvirtinimas. Apie išrinkimą informuosime asmeniškai ir internetinėje svetainėje www.stalotenisas.lt

Dokumentai atsisiųsti