Lietuvos stalo tenisininkai dalyvauja Ispanijos atvirame jaunių-jaunučių čempionate

Šiandien prasideda Ispanijos atviras jaunių-jaunučių čempionatas, kuris vyks gegužės 6-10 d. Platja d‘Aro mieste. Atvirajame čempionate dalyvauja ir Lietuvos jaunieji stalo tenisininkai: Benas Skirmantas, Rimas Lesiv, Medardas Stankevičius, Erika Satkevičiūtė, Kornelija Ščiglaitė bei juos lydinčios trenerės Lina Sabaliauskienė ir Inga Kardauskaitė-Orlovienė. Sportininkai dalyvaus komandinėse, asmeninėse ir dvejetų varžybose.

Jaunių amžiaus grupėje šiandien kovas pradeda B.Skirmantas, R.Lesiv ir M.Stankevičius.

Grupės varžybose B.Skirmanto varžovai yra Yun-Ju Lin (Taipėjus), Javier Soria (Ispanija) ir Ziv Itshak (Izraelis). Rimui Lesiv reikės susitikti su Stanislav Kucera (Čekija), Jon-Martin Hansen (Norvegija) ir Sergi Grau (Ispanija). Medardas Stankevičius grupės varžybose kovos su Fredrik Meringdal (Norvegija), Marti Pelachs (Ispanija) ir Kamil Dziadek (Lenkija).
Jaunių dvejeto varžybose pirmieji B.Skirmanto ir R.Lesiv priešininkai yra švedų pora Simon Berglund ir Melker Nilsson, o M.Stankevičiaus ir vokiečio Tobias Hippler duetas susitiks su ispanais Rodrigo Cano ir Carlos Vedriel.

Jaunučių amžiaus grupės varžybos, kuriose dalyvaus E.Satkevičiūtė ir K.Ščiglaitė, prasidės gegužės 8 d. (penktadienį).

Gegužės 6-7 d. – jaunių asmeninės ir dvejetų varžybos;
Gegužės 8-9 d. – jaunių komandinės varžybos;
Gegužės 8-10 d. – jaunučių komandinės, asmeninės ir dvejetų varžybos.

Daugiau informacijos ir varžybų rezultatus galite rasti ČIA