2017 m. Lietuvos jaunimo čempionai: Medardas Stankevičius ir Augustė Melaikaitė

 
Sausio 28 d. Šalčininkuose jaunieji sportininkai kovėsi dėl Lietuvos jaunimo čempiono vardo. 

Merginų tarpe čempionės titulu džiaugiasi panevėžietė Augustė Melaikaitė (treneris Valdas Martinkus). Sportininkė finalinėje kovoje rezultatu 4:2 įveikė Eriką Satkevičiūtę (Panevėžys). Panevėžietė Aistė Dirvinytė kovoje dėl trečios vietos nesunkiai rezultatu 3:0 įveikė vilnietę Korneliją Riliškytę. 

Medardas Stankevičius (treneris Viktoras Stankevičius) tapo Lietuvos jaunimo čempionu vaikinų tarpe. Finale kaunietis sunkioje kovoje rezultatu 4:3 įveikė šiaulietį Beną Skirmantą. Jonavos atstovas Rimas Lesiv užėmė trečią vietą nugalėjęs Agnių Kačerauską rezultatu 3:0. 
Merginų dvejetų rungties nugalėtojomis tapo vilnietė Kornelija Ščiglaitė ir širvintiškė Evelina Žygytė  rezultatu 3:2 (7;-7;7;-10;8) įveikusios panevėžietes Eriką Satkevičiūtę ir Aistę Dervinytę. III vieta dalinasi Kornelija ir Emilija Riliškytės su Ieva Šimkute ir Vanesa Ražinskyte.
Vaikinų dvejetų nugalėtojais tapo kaunietis Medardas Stankevičius ir  vilnietis Agnius Kačerauskas, kurie rezultatu 3:1 (8;7;-6;5) laimėjo prieš Rimą Lesiv (Jonava) ir Beną Skirmantą (Šiauliai). 
III vieta pasidalino Adomas Zabelevičius (Vilnius) ir Daimonas Ušackas (Širvintos) su Mantu Bureika (Jonava) ir Dovydu Bagdonu (Laukuva).
Mišrių dvejetų rungtyje I vietą rezultatu 3:1 iškovojo vilniečiai Kornelija Riliškytė ir Agnius Kačerauskas, II vietą užėmė Kornelija Ščiglaitė ir Rimas Lesiv. III vieta pasidalino kauniečiai Medardas Stankevičius ir Medeina Stankevičiūtė su Dovydu Bagdonu ir Vanesa Ražinskyte.