Italijoje vyksta jaunių ir jaunučių atviras čempionatas į kurį išvyko ir lietuvės

Kovo 21d. Italijoje prasidėjo jaunių ir jaunučių atviras čempionatas į kurį išvyko ir Lietuvos atstovės: E. Riliškytė, K. Riliškytė, G. Šišanovaitė, E. Satkevičiūtė ir A. Melaikaitė. Jas lydi trenerė J. Prūsienė.

Kovo 21-22 dienomis vyko asmeninės varžybos jaunių grupėse, kur į kitą etapą išėjo K. Riliškytė ir A. Melaikaitė, tačiau abi sportininkės antrame rate turėjo pripažinti varžovių pranašumą, K. Riliškytė nusileido Rumunijos atstovei A. Dragoman rezultatu 0:4, o A. Melaikaitė  rezultatu 2:4 pralaimėjo prieš Slovakijos sportininkę E. Labosova.

Dvejetų rungtyje sesės Emilija ir Kornelija Riliškytės pirmame etape nugalėjo Italijos sportininkes rezultatu 3:1, antrame rate įveikė Austrijos sportininkes rezultatu 3:2, tačiau trečiame rate turėjo pripažinti varžovių iš Kinijos pranašumą rezultatu 0:3.

Augustė Melaikaitė ir Kornelija Ščiglaitė pirmame rate susitiko su Kinijos sportininkėmis ir nusileido joms rezultatu 0:3.

Kovo 23d. Vyks komandiniai susitikimai, kur Lietuvos jaunių atstovės susitiks su Rumunija ir Bulgarija, o jaunutės žais prieš Vengrijos ir Vokietijos sportininkes.

Taip pat merginos jaunučių grupėje savo kovas pradės kovo 24d. O Jaunučių dvejetai vyks kovo 25d.

Rezultatus galite stebėti paspaudę šią nuorodą:

https://www.ittf.com/tournament/2843/italian-junior-cadet-open-ittf-premium-junior-circuit/

 

Attachment