IŠRINKTAS NAUJASIS LSTA PREZIDENTAS

Vakar, balandžio 20 d. vyko Lietuvos stalo teniso asociacijos (LSTA) ataskaitinė – rinkiminė konferencija, kurios metu buvo išrinktas naujas LSTA prezidentas.

Iki balandžio 10 d. kandidatai į LSTA prezidentus turėjo pateikti reikiamus dokumentus, kuriuos peržiūrėjusi komisija nusprendė, ar kandidatai tinkami LSTA prezidento pareigoms atlikti.

Dokumentus pateikė vienintelė kandidatė – Inga Navickienė, todėl konferencijoje buvo nuspręsta balsuoti atviru balsavimu. LSTA nariai vienbalsiai prabalsavo už Ingą Navickienę ir ji buvo išrinkta naująją LSTA prezidente!

Taip pat rinkiminės – ataskaitinės konferencijos metu buvo išrinkti 2 viceprezidentai bei 2 Vykdomojo komiteto nariai. Į viceprezidentus I. Navickienė pasiūlė „Vakarų stalo teniso akademijos“ įkūrėją ir vadovą Silverijų Puotkalį ir VK narį Valdą Martinkų. Abu jie konferencijos balsų dauguma buvo išrinkti viceprezidentais.

Kandidatai į VK narius buvo net 5: Alfredas Udra, Evaldas Skyrius, Donatas Petrauskas, Hen Alon ir Saulius Bureika, iš kurių slaptu balsavimu buvo išrinkti du daugiausiai balsų surinkę kandidatai. Daugiausiai balsų surinko ir į Vykdomojo komiteto narius buvo priimti Kauno sporto mokyklos „Gaja“ direktorius Evaldas Skyrius ir buvęs VK narys, treneris Saulius Bureika.

Konferencijos metu taip pat buvo pristatyta ir patvirtinta 2017 metų LSTA veiklos finansinė ataskaita, taip pat buvo suteiktas garbės nario vardas Alytaus stalo teniso muziejaus įkurėjui ir dideliam stalo teniso entuziastui Zenonui Gramackui už ilgametį darbą stalo teniso srityje.

Attachment