Rugsėjo 29-30 d. lietuvos jaunučių „Olimpinių vilčių“ finalinės varžybos

Jau šį savaitgalį, sporto mokykloje „Tauras“ 11:30 prasidės „Olimpinių vilčių“ finalinės varžybos. Atvykimas 2018-09-29 iki 11.00 val. Pasitarimas ir burtų traukimas 11.00 val. Varžybų pradžia 11.30 val. Visas komandiruotės išlaidas apmoka komandiruojanti organizacija.

 

Varžybose dalyvauja sportininkai, gimę 2004 m. ir jaunesni. Iš viso 24 mergaitės ir 24 berniukai. Varžybos vykdomos ratų sistema, paskirstant žaidėjus pagal jų pajėgumą (pagal reitingą) į 4 pogrupius po 6 žaidėjus. Vieno miesto ar rajono žaidėjai skirstomi į skirtingus pogrupius. Į finalinį aštuntuką patenka I – II vietas pogrupiuose laimėję žaidėjai. Pogrupiuose, laimėję III – IV vietas, žaidžia dėl 9 – 16 vietų, laimėję V vietas – dėl 17 – 20 vietų, laimėję VI vietas – dėl 21 – 24 vietų.  Pogrupių rezultatai užskaitomi finaluose. Visi susitikimai žaidžiami iš trijų laimėtų setų. Dvejetų varžybos vykdomos vieno minuso sistema, išaiškinant pirmas, antras ir dvi trečias vietas. Dvejetų varžybose gali dalyvauti tik tie žaidėjai, kurie dalyvavo asmeninėse varžybose.

Varžybų nugalėtojai apdovanojami diplomais, medaliais, taurėmis. Prizininkai apdovanojami medaliais ir diplomais. Nugalėtojų ir prizininkų treneriai apdovanojami medaliais ir diplomais.

Daugiau informacijos ir dalyvių sąrašą rasite čia

174- Olimpiniu vilciu dalyviai

Attachment