Lietuvos jaunučių Olimpinių vilčių pirmenybių nugalėtojais tapo Lukrecija Juchnaitė ir Vilius Kavaliauskas

Dvi dienas stalo tenisininkai (2006 gim.m. ir jaunesni) iš įvairių Lietuvos miestų varžėsi tarpusavyje. Dalyvavo 24 mergaitės ir 24 berniukai. Žaidėjai dalyvavo asmeninėse, mergaičių, berniukų ir mišrių dvejetų rungtyse.

Pirmą vietą iškovojo Lukrecija Juchnaitė iš Vilniaus (tren. Jolanta Prūsienė, SM “Tauras”). Sportininkė apdovanota nugalėtojos taure, aukso medaliu ir diplomu.

Sidabro medaliu už iškovotą antrą vietą apdovanota Karina Ivanauskaitė (Alytus, tren. Laima Bubnelytė. Alytaus SRC).

Trečią vietą iškovojo ir bronzos medaliu bei diplomu apdovanota Gabija Abaravičiūtė (tren. Jolanta Prūsienė, SM “Tauras”).

Berniukų grupėje stipriausias buvo Vilius Kavaliauskas iš Kauno (tren. Romas Stankevičius, SM “Gaja”). Sportininkas apdovanotas nugalėtojo taure, aukso medaliu bei diplomu.

Antrą vietą iškovojo vilnietis Ignas Šišanovas (tren. Inga Kardauskaitė Orlovienė, SM “Tauras”), o sidabro medalį iškovojo Nikita Objedkov iš Šalčininkų (tren. Viktor Frizel).

Mergaičių dvejetų rungties čempionėmis tapo Lukrecija Juchnaitė ir Gabija Abaravičiūtė (tren. Jolanta Prūsienė, SM “Tauras”). Sidabro medaliais apdovanotos Gabriela Gaidukevič (tren. Algirdas Majorovas, SM”Tauras”) ir Diana Tabunova (tren. Markas Vaitonis, Vilniaus raj. savivaldybės SM ). Už trečią vietą apdovanotos dvi poros: Medeinė Stankevičiūtė (tren. Eglė Stuckytė, SM “Tauras”) su Karina Ivanauskaite (tren. Laima Bubnelytė, Alytaus SRC) ir dvi SM “Tauras” sportininkės Deimantė Adlytė (tren. Inga Kardauskaitė Orlovienė)  su Ugne Grincevičiūte (tren. Jolanta Prūsienė).

Berniukų dvejetų čempionais tapo kauniečiai SM “Gaja” stalo tenisininkai – Vilius Kavaliauskas (tren. Romas Stankevičius)  ir Aleksas Vynogradovas (tren. Rolandas Stasiulis). Sidabro medalius iškovojo vilniečiai Ignas Šišanovas ir Ervinas Uzialo (SM “Tauras”, tren. Inga Kardauskaitė Orlovienė).

Bronzos medaliais apdovanotos dvi dvejetų poros: Danielius Vilius su Jegor Larkov (abiejų sportininkų tren. Artūras Orlovas, SM “Tauras”) ir Edvin Prystavko (tren. Markas Vaitonis, Vilniaus raj. Savivaldybės SM) su Dominyku Pečiūra (tren. Algirdas Majorovas, SM “Tauras”).

Mišrių dvejetų rungties čempiono titulą iškovojo Gabija Abaravičiūtė su Ervinu Uzialo. Antros vietos laimėtojais tapo Vilius Danielius su Karina Ivanauskaite. Trečia vieta pasidalino dvi poros: Vilius Kavaliauskas su Gabriela Gaidukevič ir Nikita Objedkov su Lukrecija Juchnaite.

Sveikiname nugalėtojus ir prizininkus bei jų trenerius!

Dėkojame varžybų vyr. Teisėjui Kazimierui Gaigaliui ir visiems dalyviams.

Attachment