LIETUVOS KOMANDINIO ČEMPIONATO VARŽYBOS

Atnaujinta gruodžio 3 d. Komandos 3-ią turą gali žaisti gruodžio 5 d. arba 12 d. Paskutinė data yra sausio 10 d. Iki šios datos nesužaidus komandoms bus rašomas pralaimėjimas ir skiriamas 1 taškas.

Šiandien LSTA VK nariai posėdžio metu aptarė kodėl neįvyko lapkričio 21 d. Lietuvos komandinio čempionato varžybos. Iš apklaustų visų komandų (vyrų ir moterų) vadovų, norinčių žaisti buvo 9/12. Tačiau artėjant varžybų dienai buvo gauta informacija, kad kai kurios komandos negali dalyvauti varžybose. Priežastys buvo rimtos ir pateisinamos. LSTA VK nariai patvirtino naują varžybų datą.  Lietuvos komandinio čempionato varžybos vyks gruodžio 5 d., vyks 3-ias turas. Su komandų vadovais susisieks lygų koordinatorius Valdas Martinkus. Varžybos vyks laikantis  LR Vyriausybės nutarimų ir rekomendacijų.

Informuojame:

1. Turintys temperatūros, sloguojantys ir kosintys asmenys varžybose dalyvauti negali.

2. Žiūrovai varžybose dalyvauti negali.

3. Privaloma dėvėti kaukę tada, kai sportininkas nežaidžia. Žaidimo metu kaukės dėvėti nereikia.

4. Po susitikimo nespausti priešininkui rankos.

5. Būtina dezinfekuoti rankas.

6. Išlaikyti 2 m. atstumą.

7. Bus vykdomas varžybų dalyvių registras. Galite iš anksto parašyti komandos dalyvių duomenis (vardas, pavardė, gyvenamosios vietos adresas, telefono numeris, elektroninis pašto adresas) ir atvykę pateikti varžybų vyr. teisėjui. Šis dalyvių sąrašas bus saugomas 21 dieną po varžybų.

Informacijos šaltinis: https://sam.lrv.lt/uploads/sam/documents/files/D%C4%96L%20AUK%C5%A0TO%20MEISTRI%C5%A0KUMO%20SPORTO%20VAR%C5%BDYB%C5%B2%20ORGANIZAVIMO%20B%C5%AATIN%C5%B2%20S%C4%84LYG%C5%B2%20PAKEITIMO%20(V-2549).pdf