KVIEČIAME RINKTIS STUDIJAS LSU

Pasaulyje sporto ir su juo susijusios studijos sparčiai populiarėja, o sėkmingai baigusiesiems atsiveria vis naujų galimybių. Tai išskirtinis specializuotas universitetas Lietuvoje ir Baltijos šalyse, jau daugiau kaip aštuonis dešimtmečius vienijantis judesių ir sporto mokslą.

„Universitetas siekia aktyvaus dialogo ir bendradarbiavimo su įvairiomis sporto organizacijomis bendram tikslui, kad treneriai įgytų kuo daugiau profesinių žinių ir reikiamų kompetencijų. Todėl kviečiame bendradarbiauti bei paskatinti kuo daugiau sportininkų rinktis studijas Lietuvos sporto universitete“, – teigia rektorė D. Rėklaitienė.
Daugiau skaitykite: https://bit.ly/32dhzDo

BAKALAURO STUDIJOS LSU

Bakalauro studijos Lietuvos sporto universitete
LSU bakalauro studijos apima sporto, fizinio ugdymo, sveikatą stiprinančio fizinio aktyvumo ir sporto valdymo sritis.
Šiuo metu studentams siūlomos 7 bakalauro programos:
Fizinis ugdymas ir sportas 
Fizinis aktyvumas ir visuomenės sveikata
Sporto ir turizmo vadyba (lietuvių k.), Sporto ir turizmo vadyba (anglų k.)
Kineziterapija
Treniravimo sistemos (lietuvių k.), Treniravimo sistemos (anglų k.)
Pratimai, mityba ir streso valdymas
Fizinis aktyvumas ir sveika gyvensena (anglų k.)

LSU studijų programos grįstos geriausių pasaulio ir Europos universitetų patirtimi, naujausiais moksliniais tyrimais ir technologijomis.

Daugiau informacijos apie studijas LSU tel. 8 677 69495 arba el. p. priemimas@lsu.lt.

 

STOJANTIESIEMS Į LSU – DIDESNĖ SPORTO PASIEKIMŲ REIKŠMĖ

Gera žinia šiemet ketinantiems stoti į Lietuvos sporto universiteto (LSU) Treniravimo sistemų, Fizinio ugdymo ir sporto, Pratimų, mitybos ir streso valdymo bei Fizinio aktyvumo ir sveikos gyvensenos (Physical Activity and Lifestyle) studijų programas – konkursinio balo sandaroje didesnį svorį turės sporto pasiekimai.

2021 m. konkursinio balo dedamoji už sporto pasiekimus sudarys 0,4 konkursinio balo: 0,3 – sporto pasiekimai, 0,1 – fizinio ugdymo metinis pažymys. 2020 ir 2019 m. ši dedamoji buvo 0,3 konkursinio balo: 0,2 – sporto pasiekimai, 0,1 – fizinio ugdymo metinis pažymys.
Daugiau skaitykite: https://bit.ly/34EjZfv