R.Paškauskienė su A.Karakaševičiumi laimėjo sidabrą!

Rugsėjo 10d. Stambule (Turkija) prasidėjo Europos stalo teniso mišrių dvejetų čempionatas. Kartu su porininku serbu Aleksandru Karakaševičiumi vėl bandys pretenduoti į prizininkų vietas.

            Rūta Paškauskienė poroje su A.Karakaševičiumi 4 kartus buvo tapę Europos mišrių dvejetų čempionai, išskyrus 2010m. kai pora Serbijoje laimėjo bronzą.

            Auksą čempionate bandys iškovoti pora iš Baltarusijos Evgueni Chtchetinine su Viktoria Pavlovič(Europos čempionė). Praeitais metais ši pora Serbijoje iškovojo bronzą. Hu Melek (Turkija) su porininku Marko Javtovi( Serbija) praeitais metais nugalėję R.Paškauskienę su A.Karakaševičiumi buvo užėmę 2-ąją vietą.  Šiais metais turkė Hu Melek žais poroje su Rumunijos atstovu Adrian Crisan.

            Vakar R.Paškauskienė su porininku A.Karakaševičiumi žaidė B grupėje. Čia rezulatu 3:1 pora nugalėjo Hu Melek (Turkija) poroje su Adrian Crisan (Rumunija). Lietuvės ir serbo pora rezultatu 3:0 įveikė Turkijos porą Genzay Menge su Gokcenur Gungor ir taip užsitikrino vietą ketvirtfinalyje. Taip pat iš B grupės į ketvirtfinalį išejo Hu Melek su Adrian Crisan.

            Kitos poros ketvirtfinalyje:

            A grupė: Evgueni Chtchetinine (Baltarusija) su Viktoria Pavlovič (Baltarusija) bei Bora Vang (Turkija) su Ipek Karahan (Turkija).

            C grupė: Andrei Filimon (Rumunija) su Elizabeta Samara (Rumunija) bei Pavel Platonov (Baltarusija) su Aleksandra Privalova (Baltarusija).

            D grupė: Zolt Pete (Serbija) su Gabriela Feher (Serbija) bei Vitaly Nekhvedovich (Baltarusija) su Veronika Pavlovich (Baltarusija).

Šiandien ketvirtfinalyje pora rezultatu 4:1 (12,06,-06,03,06) įveikė baltarusų porą Veronika Pavlovich su Vitaly Nekhvedovich. Pusfinalyje lietuvės ir serbo pora susitiko su kita baltarusų pora Aleksandra Privalova su Pavel Platonov ir įveikė priešininkus rezultatu 4:1 (-07,05,11,06,10). Taip pat pusfinalyje rezulatu 4:0 (02,10,09,05) varžovus, Melek Hu (Turkija) su Adrian Crisan (Rumunija), įveikė Elizabeta Samara (Rumunija) su Andrei Filimon (Rumunija).

Finale R.Paškauskienė ir jos porininkas A.Karakaševičius susitiks su rumunų pora Elizabeta Samara ir Andrei Filimon.

R.Paškauskienė ir jos porininkas A.Karakaševičius džiaugiasi laimėtu sidabru. Finale rezultatu 4:2 (-07,-06,06,08,05,12) jie nusileido rumunų porai Elizabetai Samarai ir Andrei Filimon. Trečiąja vieta dalinasi Aleksandra Privalova su Pavel Platanov bei Melek Hu su Adrian Crisan.

Sveikiname R.Paškauskienę ir A.Karakaševičių laimėjus sidabrą!!!!