Jau birželio 7 d. Olimpinė diena Vilniuje

 
Jau birželio 7 d. (šeštadienis) Vilniuje vyks Olimpinės dienos šventė, kurios programoje yra numatyta atskirų sporto šakų pristatymas visuomenei, parodomosios varžybos ir IX Lietuvos mokinių olimpinio festivalio nugalėtojų apdovanojimas. Olimpinė diena – tai puikus būdas sutraukti didelį būrį miestiečių ir miesto svečių. 

Olimpinė diena kasmet švenčiama visame pasaulyje. Tarptautinės Olimpinės dienos tikslas – skatinti sportinę veiklą visame pasaulyje, nepaisant žmonių amžiaus, rasės, lyties ar sportiškumo lygmens. Tūkstančiai žmonių visame pasaulyjedalyvauja sportinėse ir kultūrinėse veiklose. Organizuojami Olimpinės dienos bėgimai, sporto varžybos, parodos, muzikiniai ir edukaciniai užsiėmimai, seminarai. Olimpinės dienos šūkis „Judėk – sužinok – atrask“.

Šiais metais mieste suformuotos dvi didžiulės sporto erdvės: aikštėje prie Katedros ir sporto erdvės prie Baltojo tilto. Katedros aikštėje galima bus pažaisti ir stalo tenisą !

Stalo teniso sporto šakos tvarkaraštis:

10:00 val. Šventės atidarymas Katedros aikštėje;
11:00-12:00 val. Mini treniruotės, trenerių konsultacijos, registracija į mini turnyrus;
12:00-15:00 val. mini turnyrai:

  • Vaikų turnyras.
  • Suaugusiųjų turnyras.
  • Porų turnyras.
  • Šeimų turnyras.

15:00-16:00 val. „Mesk iššūkį Lietuvos stalo teniso čempionui“. Galimybė susirungti su šių metų Lietuvos čempionais Arnoldu Domeika ir Ieva Venslavičiūte.

Oficialus Olimpinės dienos puslapis ČIA

Olimpinė diena FACEBOOK

Kviečiame praleisti šeštadienė sportiškai ir smagiai !