Lietuvių rezultatai Lenkijos atvirame jaunių-jaunučių čempionate

Baigėsi Lenkijos atviras jaunių-jaunučių čempionatas, kuriame varžėsi Lietuvos jaunių ir jaunučių rinktinės. Jaunių vaikinų kategorijoje į pagrindinį etapą pateko tik M.Stankevičius, tačiau pirmajame susitikime jam nepavyko pasipriešinti japonui Tomokazu Harimoto (ITTF U18-28). E.Orlovaitė ir A.Dervinytė pateko į pagrindinį etapą jaunių merginų kategorijoje, bet pagrindinėje lentelėje joms nepavyko iškovoti pergalių.

Jaunių dvejetų varžybose geriausiai pasirodė M.Stankevičiaus ir anglo Samuel Mabey duetas, kurie nukeliavo iki ketvirtfinalio. Ketvirtfinalio kovoje rezultatu 2:3 (11:9, 8:11, 9:11, 11:7, 6:11) sportininkai turėjo pripažinti Lai Chi Chien ir Tsai Chun Yu iš Taipėjaus pranašumą ir užėmė 5-8 vietas.
Komandinėse varžybose Lietuvos jaunių vaikinų ir merginų komandos nepateko į pagrindinį etapą. Jungtinėje komandoje su italais Jordy Picollin ir Amato Antonino žaidęs M.Stankevičius grupės varžybose įveikė Austrijos ir Rumunijos rinktines ir užėmė pirmąją vietą. Pagrindiniame etape jungtinė Italijos-Lietuvos komanda turėjo pripažinti Lenkijos sportininkų pranašumą rezultatu 0:3.

Jaunučių kategorijoje grupės varžybas įveikė ir į pagrindinį etapą pateko A.Kačerauskas. Pagrindiniame etape rezultatu 2:3 (12:10, 9:11, 11:8, 6:11, 6:11) jis nusileido lenkui Kamil Dziadek.
Komandinėse varžybose Lietuvos jaunučių berniukų ir mergaičių rinktinės į pagrindinį etapą nepateko.  

Lietuvos stalo tenisininkų rezultatai:
Jauniai vaikinai
Jaunės merginos
Jaunučiai berniukai
Jaunutės mergaitės