Lietuvos jaunučių „Olimpinių vilčių“ titulus iškovojo K.Riliškytė ir O.Juodelis

Savaitgalį Panevėžyje vyko Lietuvos jaunučių (2001 m. ir jaunesni) "Olimpinių vilčių" pirmenybės. Nenugalima mergaičių kategorijoje buvo vilnietė Kornelija Riliškytė, iškovojusi pirmąją vietą. Antrą vietą ir sidabro medalį iškovojo Augustė Melaikaitė iš Panevėžio, o trečiąją – vilnietė Emilija Riliškytė.

Berniukų kategorijoje "Olimpinių vilčių" čempiono vardas atiteko Osvaldui Juodeliui iš Utenos, antrąją vietą užėmė Vakaris Mečionis iš Klaipėdos, o trečiąją – vilnietis Vilius Samakaljevas. {jcomments off}

Mergaičių dvejetų varžybose aukso medalius laimėjo šiaulietė Orinta Pileckaitė ir Agata Kmitaitė iš Kauno, finale 3:0 įveikusios Augustės Melaikaitės iš Panevėžio ir vilnietės Kornelijos Ščiglaitės porą. Trečiąja vieta dalijosi vilniečių Dovilės Timukaitės ir Kornelijos Riliškytės bei Meidos Sereikaitės ir Emilijos Riliškytės poros. 

Berniukų dvejetų varžybose pirmąją vietą iškovojo Mažeikių atstovų Igno Daukonto ir Luko Frejerio pora, 3:0 nugalėję Osvaldą Juodelį ir jonavietį Luką Valeišą. Trečioji vieta atiteko panevėžiečių Renaldo Paškevičiaus ir Gvido Vrubliausko bei vilniečių Eligijaus Klarenbeeko ir Šimono Lukšos dvejetų poroms. 

Mišrių dvejetų nugalėtojais tapo vilniečių Emilijos Riliškytės ir Dano Karapetjano pora, kurie 3:2 palaužė Luko Valeišos ir Meidos Sereikaitės dvejeto porą. Trečiąją vietą užėmė panevėžiečiai Augustė Melaikaitė ir Renaldas Paškevičius bei P.Zinkevičius iš Panevėžio ir vilnietė Dovilė Timukaitė.

Varžybų REZULTATAI