Medardas Stankevičius kovos Europos jaunimo Top-10 pirmenybėse

Spalio 16-18 d. Buzau mieste Rumunijoje vyks geriausiųjų Europos jaunimo stalo tenisininkų Top-10 pirmenybės. Šiose pirmenybėse jaunučių kategorijoje su geriausiais Europos žaidėjais varžysis ir Lietuvos stalo tenisinkas Medardas Stankevičius. Jaunasis stalo tenisininkas Europos U-15 reitinge užima aukštą – 4 vietą, o Pasaulinės stalo teniso federacijos (ITTF) reitingo sąrašuose yra 26-as.

Europos jaunučių Top-10 pirmenybėse M.Stankevičiaus laukia kovos su Europos jaunučių čempionu Christian Pletea iš Rumunijos, prancūzu Irvin Bertrand, rumunu Rares Sipos, švedu Truls Moregard, Moldavijos stalo tenisininku Cristian Chirita, rusu Artem Dvoynikov, italu Matteo Mutti, graiku Ioannis Sgouropoulos ir prancūzu Damien Lorca.{jcomments off}

Pasibaigus Europos jaunimo Top-10 pirmenybėms, spalio 21 d. stalo tenisininkas Medardas Stankevičius išvyksta į Egiptą, kuriame vyks Pasaulio jaunučių pirmenybės. Šiose pirmenybėse Medardas Stankevičius atstovaus Europos žemynui. Tai yra didelis lietuvio pasiekimas, nes iš Europos buvo kviečiami tik 4 geriausi jaunieji stalo tenisininkai.