PASIBAIGĖ ŠIAURĖS EUROPOS ŠALIŲ ČEMPIONATAS (NETU) ESTIJOJE

Gegužės 25-27 d. Haapsalu mieste Estijoje vyko Šiaurės Europos šalių stalo teniso čempionatas į kurį išvyko ir trys Lietuvos atstovai: Ugnė Baskutytė, Vitalija Venckutė ir Rimas Lesiv. Su jais kartu vyko ir LSTA prezidentė Inga Navickienė, kuri dalyvavo NETU kongrese. Kongreso metu Šiaurės Europos šalys (Lietuva, Latvija, Estija, Suomija, Švedija ir Danija) sutarė dėl artimesnio šių šalių bendradarbiavimo bei aptarė bendrus interesus ir tobulėjimo galimybes Šiaurės Europoje.

Sportininkai iš Estijos parveža medalius iškovotus keturiose kategorijose.

Moterų dvejetų rungtyje U. Baskutytė ir V. Venckutė iškovojo sidabro medalius įveikusios estes ir norveges merginos finale pralaimėjo tik Švedijos atstovėms J. Jonsson ir D. Moskovits rezultatu 1:3.

Vyrų dvejetų rungtyje R. Lesiv su estu V. Vainula iškovojo trečiąją vietą pusfinalyje rezultatu 2:3 pralaimėję suomiams A. Naumi ir V. Flemming, prieš tai įveikę Islandijos ekipą.

Mišrių dvejetų rungtyje U. Baskutytė ir V. Vainula iškovojo trečiąją vietą. V. Venckutė ir R. Lesiv į pusfinalį nepateko pralaimėję švedams J. Jonsson ir A. Eriksson. Taip pat asmeninėse varžybose R. Lesiv iškovojo 3-ąją vietą, nurungęs suomį P. Moradabbasį ir latvį J. Cirulis pusfinalyje pralaimėjo švedui H. Nordberg.

Išsamesnius rezultatus galite pamatyti ČIA.

Sveikiname!

Attachment