Europos jaunimo čempionate dalyvauja Kornelija Riliškytė ir Medardas Stankevičius

 

Šiandien startavo Europos stalo teniso jaunimo (U21) čempionatas, Gondomar mieste, Portugalijoje. Vakar į šį čempionatą išvyko, šį savaitgalį, Lietuvos čempionate čempionės titulą iškovojusi šešiolikmetė Kornelija Riliškytė su trenere Jolanta Prūsiene ir Lietuvos čempionato antros vietos prizininkas Medardas Stankevičius su treneriu Viktoru Stankevičiumi.Į šį čempionatą sportininkai buvo atrinkti pagal reitingą. Čempionate dalyvauja 56 merginos ir 53 vaikinai.

RILIŠKYTĖ Kornelija (pasaulinis reitingas – ITTF-280) žaidžia pirmame pogrupyje, kuriame yra prancūzė GUISNEL Oceane (ITTF-245 ), Lenkijos atstovė WEGRZYN Katarzyna (ITTF-538) ir bulgarė YOVKOVA Maria (ITTF-194). Rezultatu 0:4 K. Riliškytė pralaimėjo Lenkijos atstovei, o Bulgarijos sportininkei Yovkovai Marijai nusileido rezultatu 2:4. Pogrupyje liko sužaisti su prancūze.

Šiandien vakare Kornelija startuos ir moterų dvejetų rungtyje. Mūsų sportininkės dvejetų partnerė – liuksemburgietė MEYER Sarah (ITTF-571).

Medardo Stankevičiaus (ITTF-397) 7-ame pogrupyje šie sportininkai: DARCIS Thibaut (ITTF-523, Belgija), švedas SANDSTROM Per (ITTF-569) ir Portugalijos atstovas FRANCISCO José Pedro (ITTF-639). Mūsų sportininkas šiandien žaidė vieną susitikimą, deja rezultatu 3:4 teko pripažinti Švedijos atstovo pranašumą.

Vyrų dvejetą Medardas žais su slovaku CVETKO Tilen (ITTF-604).

Linkime sėkmės!

 

 

Attachment