LIETUVOS JAUNIŲ IR JAUNUČIŲ RINKTINĖS DALYVAUJA ATVIRAME LENKIJOS ČEMPIONATE

 

 

 

 

 

 

 

Šiandien, Wladyslawowo mieste, Lenkijoje prasidėjo atviras jaunių – jaunučių čempionatas. Šiandien ir rytoj  vykdomos jaunių vaikinų ir merginų asmeninės varžybos, o 24-25 dienomis vyks komandiniai susitikimai.

Merginų grupėje dalyvauja 88 stalo tenisininkės, o vaikinų grupėje virš 100,  iš įvairių šalių.

Lietuvos merginų rinktinei atstovauja vilnietės Kornelija ir Emilija Riliškytės, panevėžietė Augustė Melaikaitė. Rinktinės trenerė Jolanta Prūsienė.

Lietuvos jaunių rinktinės nariai: Eligius Klarenbeek, Vilius Samakaljevas, Vakaris Mečionis, Lukas Rimkus iš Vilniaus. Rinktinės treneris Hen Alon.

Gegužės 24 -26 vyks jaunučių amžiaus grupėje asmeninės,  komandinės ir dvejetų rungtys. Mergaičių užsiregistravo iš viso 75, o berniukų – 79 iš įvairių šalių.

Lietuvos jaunučių mergaičių rinktinei atstovaus vilnietė Gerda Šišanovaitė ir Laura Abaravičiūtė (Vilniaus raj.). Rinktinės trenerė Inga Kardauskaitė – Orlovienė.

Lietuvos jaunučių berniukų rinktinei atstovaus panevėžietis Gytis Knezius, Lukas Laketčenko iš Šalčninkų. Rinktinės treneris Viktoras Frizelis.

Visą informaciją ir rezultatus stebėkite http://results.ittf.bornan.net/ittf-web-results/html/TTE5042/results.html#/groups