NAUJIENOS IŠ EUROPOS STALO TENISO SĄJUNGOS IR TARPTAUTINĖS STALO TENISO FEDERACIJOS

Europos stalo teniso sąjungos (ETTU) valdyba nutarė nevykdyti liepos 10-19 d., Europos jaunių ir jaunučių čempionato Kroatijoje, dėl COVID -19. Kitos datos dar nėra žinomos, tačiau tikimąsi šiemet čempionatą įvykdyti. ETTU bendradarbiaus su Kroatijos stalo teniso federacija dėl kitos datos, kuri tiktų daugumai ir,kad būtų sudaryta galimybė pasiruošti čempionatui ir jame dalyvauti.

Informacijos šaltinis: https://www.ettu.org/en/n/news/2020/april/european-youth-championships-/

Tarptautinė stalo teniso federacija (ITTF) jau antrą kartą pakeitė pasaulio čempionato datą. Pasaulio čempionatas, turėjęs vykti Korėjoje, Busan mieste kovo mėnesį, buvo nukeltas į birželio mėnesio 21-28 d., tačiau situacijai dėl COVID-19 tęsiantis, buvo nutarta čempionatą vykdyti rugsėjo 27 – spalio 4 d.

Asmenines atrankos varžybas dėl patekimo į olimpines žaidynes, turėjusias vykti balandžio pradžioje, nuspręsta perkelti į 2021 metus.  2020 m. olimpinės žaidynės šiemet jau nevyks, jų vykdymas perkeltas į 2021 m.

Daugiau informacijos: https://www.ettu.org/en/n/news/2020/april/european-olympic-singles-qualification-tournament-rescheduled-in-2021/

Tarptautinių varžybų kalendorius: https://www.ittf.com/2020-event-calendar/

Būkite sveiki ir likite namuose!