PAKEISTI KRITERIJAI DĖL PATEKIMO Į LIETUVOS JAUNUČIŲ ČEMPIONATĄ

Šiandien vyko LSTA VK posėdis. Jame buvo svarstytas klausimas dėl Lietuvos jaunučių čempionato, kuris numatytas kovo 13-14 d. (Žygio g. 46 Vilniuje). Miestams, rajonams šiuo metu atrankos varžybų vykdyti negalima, nes dauguma dalyvių neatitiktų aukšto meistriškumo aprašo, bei būtų rizikuojama sportininkų ir trenerių sveikata. Ypač rajonų grupės, Alytaus bei Klaipėdos miestų varžybose susirenka daug dalyvių. Buvo nuspręsta atrankos varžybų nevykdyti, dalyvius į Lietuvos jaunučių čempionatą atrinkti pagal Lietuvos reitingą. Čempionate dalyvauja 32 berniukai ir 32 mergaitės. Atsisakius 32-uke esančiam žaidėjui dalyvauti, teisę dalyvauti atitenka sekančiam pagal reitingą žaidėjui. Čempionate nebus mišrių dvejetų rungties. Imantis visų saugumo priemonių, nuspręsta berniukų ir mergaičių varžybas vykdyti skirtingomis dienomis. Mergaitės asmeninėse ir dvejetų varžybose dalyvaus vieną dieną, o berniukai kitą dieną. Šis pakeitimas galioja tik šiam čempionatui, dėl esančios pandemijos šalyje.

Dalyvių sąrašas bus išsiųstas sporto mokykloms, centrams ir treneriams. Prašome kuo greičiau atsakyti jei čempionate nedalyvausite. Ne vėliau kaip iki kovo 2 d.

Mergaitės žais kovo 13 d., o berniukai žais kovo 14 d. Jeigu kam reikia nakvynės, prašau pranešti iki kovo 5 d. Nepranešus dėl nakvynės, ja pasirūpinti reikės patiems.

Čempionate dalyvauti galės žaidėjai, turintys galiojančią licenciją.

26-jaunučių čemp. dalyviai

Attachment