Balandžio 21 d. 15 val. – virtualus renginys „45 min. su Treniravimo sistemomis. Tapk treneriu“

Lietuvos sporto universitetas (LSU) kviečia visus Lietuvos moksleivius dalyvauti renginių cikle „Moksleivių diena su LSU. LIVE“. Organizuojame septynis atskirus renginius, kuriuose pristatome visas LSU bakalauro studijų programas. Kviečiame dalyvauti ir prašome pasidalyti informacija su visais, kuriems tai gali būti aktualu.

Balandžio 21 d. (trečiadienį) 15 val. kviečiame moksleivius virtualiai susipažinti su Lietuvos sporto universiteto Treniravimo sistemų bakalauro studijų programa!

Renginio „45 min. su Treniravimo sistemomis. Tapk treneriu“ metu:
– išsamiau sužinosite apie studijas LSU;
– sulauksite studentų, dėstytojų ir alumnų patarimų bei rekomendacijų;
– galėsite pasikonsultuoti priėmimo ir kitais rūpimais klausimais.

Renginys bus transliuojamas ZOOM platformoje: https://liedm.zoom.us/j/97553904109
Kviečiame registruotis: https://bit.ly/3slJGut

KVIEČIAME RINKTIS
TRENERIŲ RENGIMO STUDIJAS LSU

Pasaulyje sporto ir su juo susijusios studijos sparčiai populiarėja, o sėkmingai baigusiesiems atsiveria vis naujų galimybių. Mūsų šalyje pasiekimų sporto treneriai rengiami tik Lietuvos sporto universitete (LSU). Tai išskirtinis specializuotas universitetas Lietuvoje ir Baltijos šalyse, jau daugiau kaip aštuonis dešimtmečius vienijantis judesių ir sporto mokslą.
Treniravimo sistemų studijų programoje rengiame daugiau kaip 30 sporto šakų trenerius. Ekspertų akredituotos programos tikslas – suteikti tarptautinio lygio kokybiškas, sporto mokslu grįstas studijas, diegti naujausias vaikų ir suaugusiųjų sportininkų rengimo technologijas. Nuolatinių bakalauro studijų trukmė – 4 metai, o ištęstinių – 5 metai. Baigus studijas suteikiamas sporto bakalauro kvalifikacinis laipsnis ir teisė dirbti pasiekimų sporto treneriu.
„Universitetas siekia aktyvaus dialogo ir bendradarbiavimo su įvairiomis sporto organizacijomis bendram tikslui, kad treneriai įgytų kuo daugiau profesinių žinių ir reikiamų kompetencijų. Todėl kviečiame bendradarbiauti bei paskatinti kuo daugiau sportininkų rinktis studijas Lietuvos sporto universitete“, – teigia rektorė D. Rėklaitienė.
Daugiau skaitykite: https://bit.ly/32dhzDo

Plaukimo ekspertas Genadijus Sokolovas: šiuolaikinis treneris turi nuolat tobulėti
„Per mano 35-erius darbo metus reikalavimai treneriui gerokai išaugo. Šiuolaikinis treneris tikrai turi žinoti kur kas daugiau, negu reikėjo išmanyti treneriui prieš kelis dešimtmečius“, – teigia Lietuvos sporto universiteto (LSU) alumnas dėstytojas, plaukimo guru vadinamas Genadijus Sokolovas, nuo 2000-ųjų sporto mokslininko karjerą sėkmingai tęsiantis Jungtinėse Amerikos Valstijose ir net intensyvioje dienotvarkėje surandantis laiko savo patirtimi pasidalyti su kolegomis bei studentais Lietuvoje.
Daugiau skaitykite: https://bit.ly/3wXk7Uh

KODĖL VERTA RINKTIS
TRENIRAVIMO SISTEMŲ STUDIJAS LSU?

Treneriai, turintys mūsų Universiteto išsilavinimą, žinomi ir vertinami visame pasaulyje. Lietuvos sporto universiteto mokslininkai nuolat stebi pasaulio sporto tendencijas, atlieka mokslinius tyrimus ir su jais supažindina studentus. Todėl čia susipina mokslo naujovės ir ilgametė praktinė patirtis.

Mūsų Universitete studentams suteikiamos išskirtinės galimybės:

  • pažangūs ir sportuojantys studentai gauna įvairias stipendijas;
  • didelio meistriškumo sportininkams sudaromos palankios sąlygos derinti studijas ir sportą, jie gali studijuoti pagal individualų studijų planą;
  • studijuojantiems savo lėšomis, Senato sprendimu mažinami mokesčiai už studijas ar bendrabutį;
  • kai kurių sporto šakų specializantai turi galimybę studijų metu įgyti ir tarptautinių sporto šakų federacijų trenerių licencijas.
  • Baigusieji studijas galės dirbti sporto šakų treneriu sporto mokyklose ir klubuose, atletinio rengimo ir asmeniniu treneriu. Galės tęsti studijas Treniravimo sistemų, Sporto fiziologijos ir genetikos bei kitų sričių magistrantūroje.
    Daugiau apie bakalauro studijų programą: Treniravimo sistemos

Attachment