LIETUVOS JAUNIŲ RINKTINĖS IŠVYKO Į EUROPOS JAUNIŲ ČEMPIONATĄ

Šiandien išvyko Lietuvos jaunių (U 19) rinktinės į Europos jaunių čempionatą, kuris vyks Varaždin mieste, Kroatijoje. Čempionatas prasidės liepos 18 d. Lietuvos merginų rinktinei atstovaus Kornelija ir Emilija Riliškytės, Laura Abaravičiūtė, trenerė Jolanta Prūsienė. Vaikinų rinktinei atstovaus Aleksandras Chmelevskis, Lukas Rimkus, Rokas Kisielius, Lukas Laketčenko, treneris Viktoras Stankevičius.

Burtų keliu buvo sudaryti pogrupiai. Merginų pogrupis: Graikija, Malta. Pirmasis susitikimas vyks 13:20 vietos laiku, su Maltos rinktine. 17:40 kova vyks prieš Graikijos atstoves.

Vaikinų pogrupyje Airijos ir Latvijos  komandos. Vaikinai pirmą susitikimą žais su Latvija,  sekmadienį 11:10 vietos laiku. Su Airijos rinktine susitiks 15:30 tą pačią dieną.

Jauniai varžyboms ruošėsi treniruočių stovyklose. Merginos Rietave, vaikinai Kaune.

2019 m. Europos jaunių – jaunučių čempionatas nevyko dėl pandemijos.  Buvo nuspręsta jaunių ir jaunučių čempionatą vykdyti skirtingomis dienomis. Liepos 18-24 vyks jaunių čempionatas, o liepos 27 – rugpjūčio 2 d. Lietuvos jaunučių rinktinės išvyks liepos 25 d. Mergaičių rinktinei atstovaus  Lukrecija Juchnaitė ir Gabija Abaravičiūtė, trenerė Jolanta Prūsienė. Berniukų rinktinei atstovaus Ignas Šišanovas ir Vilius Kavaliauskas, trenerė Inga Kardauskaitė – Orlovienė.

Lietuvos stalo teniso asociacija linki sėkmės ir kuo daugiau pergalių!

Daugiau informacijos https://www.ettu.org/en/events/european-youth-championships/general-information/

Attachment