KANDIDATAI Į TEISĖJŲ KOLEGIJOS NARIUS

Rugsėjo 10 d. 13 val. (Žemaitės g.6, Vilnius, I-as aukštas) vyks teisėjų visuotinis susirinkimas, kurio metu bus renkami kandidatai į teisėjų kolegijos narius.

Iki rugsėjo 7 d. kandidatai turėjo pateikti prašymą ir teisėjo kategoriją patvirtinantį dokumento (pažymėjimo) ir asmens dokumento kopijas. Gavome du kandidatų prašymus. Kandidatai į teisėjų kolegiją: Loreta Avelienė (N. Akmenė) ir Šarūnas Stankevičius (Vilnius).

Šarūnas Stankevičiaus laiškas: „Gerbiami stalo teniso bendruomenės nariai,  manau daugelis Jūsų, mane pažįstate, kaip daugelio varžybų teisėją ir sekretoriato narį. Jau ne vienus metus teko teisėjauti ir sekretoriauti varžyboms, tiek LSTA, tiek mėgėjų rengiamuose turnyruose ir čempionatuose. Taip pat buvau vienas pirmųjų Lietuvoje, kuris sukūrė kompiuterizuotą varžybų vedimo sistemą. Todėl, prašau, mane palaikyti rinkimuose į teisėjų kolegijos narius“.

Loretos Avelienės: „Prašau priimti mano prašymą kandidatuoti į teisėjų kolegijos narius, kadangi noriu aktyviai dalyvauti Lietuvos stalo teniso gyvenime, turiu patirties ir idėjų, kaip gerinti teisėjų darbą ir pritraukti į šią veiklą naujų žmonių, išmanančių ir siekiančių dirbti stalo teniso teisėjais. Organizuoju ir teisėjauju varžyboms jau 30 metų“.