SPORTO FORUMAS 2022

Nuo fizinio pajėgumo matavimo moksleiviams iki išsamių testų profesionaliems sportininkams
Gruodžio 1-ąją vyks jau ketvirtuosius metus paeiliui Lietuvos sporto universiteto (LSU) organizuojamas tarptautinis Sporto forumas, kuriame patirtimi dalysis pasaulyje žinomi mokslininkai ir kiti sporto pasaulio žmonės.

Šių metų Sporto forumo lektorių sąraše rikiuojasi pasaulyje žinomi pranešėjai – Europos tinklo „Sportininkas-studentas“ prezidentė Laura Capranica, Jungtinės Karalystės žurnalistas ir tyrėjas Steve’as Menary ir kiti.

Sporto forumo rengėjai siekia skleisti Europos ir pasaulio sporto mokslo naujoves, dalytis naujausių tyrimų rezultatais su mokslininkais, doktorantais, studentais ir praktikais, atliekančiais tyrimus ir dirbančiais sporto srityje.

Šiųmečiame Sporto forume bus aptariamos sporto srities aktualijos: įtrauktis bei lygybė, tvarumas, gerasis valdymas, susitarimai dėl sporto rezultatų, mityba ir kt.
Daugiau informacijos apie Sporto forumą: https://bit.ly/3UXRyRT
Registracija Sporto forumo klausytojams – iki lapkričio 28 dienos: https://bit.ly/3URCDbU

Kitą dieną (gruodžio 2 d.) po Sporto forumo, kviečiame į nuotolinę tarptautinę mokslinę-praktinę konferenciją „Sportininkų rengimo valdymas“. Pranešimus lietuvių ir anglų kalbomis skaitys šalies ir užsienio mokslininkai – tyrėjai, dėstytojai, studentai, verslo atstovai ir socialiniai partneriai.

Konferencijoje plenarinius pranešimus skaitys:
Marius Brazaitis (Lietuva) – Lietuvos sporto universiteto profesorius;
Arūnas Emeljanovas (Lietuva) – Lietuvos sporto universiteto profesorius;
Ron Maughan (Jungtinė Karalystė) – St. Andrews universiteto profesorius.

Daugiau informacijos apie konferenciją: https://bit.ly/3UXRyRT
Registracija konferencijos klausytojams – iki lapkričio 28 d.: https://bit.ly/3TApTp0

Attachment