Registracija į 2023 m. Pasaulio stalo teniso festivalį, skirtą sveikatos dienai paminėti

Registracija į pirmąjį pasaulio stalo teniso festivalį sveikatai (WTT4H festivalis) Kretoje, Graikijoje, jau atidaryta. Lapkričio 1–5 dienomis Viduržemio jūros saloje vyks Pasaulio Parkinsono ligos stalo teniso čempionatas, taip pat inauguracinis Pasaulio Alzheimerio ligos stalo teniso čempionatas ir Pasaulio stalo teniso sveikatos kongresas. Registracija į dvi pirmenybes vyksta iki spalio 1 d. Dalyvauti norintys sportininkai gali registruotis čia https://ittffoundation.org/programmes/tt4health/world-parkinsons-table-tennis-championships

Į čempionatą gali registruotis patys dalyviai. ITTF fondas ypač skatina moteris ir vyrus dalyvauti iš visų žemynų, kad nusiųstų padrąsinančią žinutę visiems, turintiems kognityvinių sutrikimų ir įrodytų, kaip stalo teniso praktika gali pagerinti kiekvieno sveikatą. Graikijos stalo teniso federacijos organizuojamas WTT4H festivalis sukvies žaidėjus, pareigūnus, delegatus ir kitus suinteresuotus asmenis į Kretą varžytis ir pirmą kartą surengti Pasaulinę stalo teniso konferenciją sveikatai. WTT4H festivalis skatins teigiamą stalo teniso žaidimo naudą sveikatai apskritai, ne tik sergantiesiems minėtomis ligomis, bet ir ligų prevencijai bei aktyvumui kasdieniame gyvenime. Norintys dalyvauti WTT4H festivalyje gali įsigyti bilietų paketus per Vietinį organizacinį komitetą. Į paketus įeina kambario kaina, pilnas maitinimas, nemokamas belaidis internetas ir visi mokesčiai, reguliarus pervežimas į ir iš viešbučių, pervežimai į oro uostą, dalyvio mokestis ir atsisveikinimo vakarėlis.

Dalyviams, užsiregistravusiems iki 2023 m. liepos 1 d. 23:59 (CEST laiku), bus taikoma 100 EUR nuolaida oficialiems paketams.

Tvarumas. Renginio metu bus bendradarbiaujama su nevyriausybine organizacija „AllForBlue“ vykdant interaktyvią aplinkosaugos veiklą, smagią komandinę veiklą, siekiant daugiau sužinoti apie jūrų ekosistemą ir aktyviai valyti paplūdimį, kad būtų subalansuota jūrų ekosistema ir išvengta vienkartinio plastiko. Tai dera su ITTF grupės 2023 m. tvarumo metais.

Daugiau informacijos https://ittffoundation.org/programmes/tt4health/world-tt4health-festival

Attachment