MEDARDAS STANKEVIČIUS DALYVAUJA EUROPOS JAUNIMO ČEMPIONATE

Šiandien, Varaždin mieste, Kroatijoje, prasidės Europos U21 čempionatas. Šių metų Lietuvos čempionas Medardas Stankevičius į šį čempionatą išvyko vakar, vos po vienos dienos, po Lietuvos čempionato. Sportininkas išvyko  su treneriu Viktoru Stankevičiumi.

Medardas Stankevičius ir Kornelija Riliškytė gavo Europos stalo teniso sąjungos kvietimus dalyvauti šiame čempionate. Medardui tai  priešpaskutiniai metai. Kornelijos Riliškytės trenerė Jolanta Prūsienė priėmė sprendimą šį kartą nevykti, nes Kornelija  pati išsikovos teisę dalyvauti dar ne kartą U21 čempionate, merginai dar tik 17 metų.

Medardo (ITTF-296) pogrupis yra 10. Šiandien, mūsų laiku 12:30, jis susitiks su čeku Martinko Jiri (ITTF-316), vėliau žais su Kordoutis Dimitris (ITTF-1175) iš Graikijos. Vakare laukia susitikimas su Belgijos atstovu Pieraert Valentin (ITTF-355).

Rytoj vyrų dvejetų rungtyje Medardas Stankevičius poroje su rumunu Mladin Paul (ITTF-447) kovos prieš Lenkijos atstovus Kubik Maciej (ITTF-529) ir Kulszycki Samuel (ITTF-444).

Daugiau informacijos: https://www.ettu.org/en/events/european-under-21-championships/draws—results/

Linkime gero starto ir kuo daugiau pergalių!

Attachment