ŠIAURĖS EUROPOS ŠALIŲ KONFERENCIJA

Rugsėjo 2 d. vyko Šiaurės Europos šalių konferencija nuotoliniu būdu. Dalyvavo 12 asmenų. Konferencijos metu buvo aptarti bendradarbiavimo klausimai dėl šio regiono bendrų stovyklų organizavimo, varžybų vykdymo, trenerių kvalifikacijos kėlimo.

Taip pat buvo aptarta ką turėtume paremti artėjančiuose, rugsėjo 16 d. vyksiančios ETTU konferencijos metu, rinkimuose. Į Europos stalo teniso sąjungos prezidento postą pretenduoja tik vienas kandidatas iš Rusijos, Igor Levitin. Į prezidento pavaduotojus kandidatuoja Pedro Moura iš Portugalijos. Finansų viceprezidentais norėtų tapti Sandra Deaton (Didžioji Britanija) ir Roland Natran (Vengrija).
Didžiausia konkurencija yra į viceprezidentų postus. Šiuo metu yra 10 kandidatų. Tai austras Robert Renner, baltarusas Vladimir Samsonov, čekas Nikolas Endal, danas Peter Ernst Sundbaek, suomis Sonja Grefberg, prancūzas Miguel Vicens, vokietis Heike Ahlert, latvė Ina Jozepsone, rumunas Cristinel Romanescu ir turkas Selcuk Demirbas. Iš 10 kandidatų net trys yra Šiaurės Europos šalių atstovai.

Attachment